Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS PÅ HEMMATRÄNING TACK?

God Morgon eller God Middag! 😀

Har varit en seg men väldigt mysig morgon här. Har precis fått i mig frukost och ska nu ner till stan på trippeldate med Fia och hennes kille + barn, och Lilla P och hennes kille. Ska bli mycket trevligt!

Senare idag får det bli någon form av träning. Jag har myror i benen. Tror att det kommer bli ett pass hemma. Får se vad vi hittar på?

Hur brukar ni träna hemma? Ni får gärna tipsa om eran favorit ”hemmaträning” så ska jag se till att testa den 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag körde lite lätt jogging utomhus häromdagen, efter det ställde jag mig i trappan och körde tåhävningar (hö/vä/båda), kliv upp för så många steg jag klarade – explosivt upp med knäuppdrag. Sista övningen blev som enbensknöböj där jag duttade tån bakom mig två trappsteg ner:-) Efter det körde jag bäckenlyft liggandes på rygg, med ena benet på en pall och det andra upp i luften. Hade en medhjälpare som pressade ner mig på vägen ned medan jag höll emot, körde 3×7 per ben, och kan säga att det gav mig träningsvärk av den grövre sorten i 3 dagar:-)

    Rebecka 2011-12-28 23:16:27
    Svara
  • Har inga vidare bra tips, brukar hoppa hopprep för det är riktigt jobbigt om man håller högt tempo. Kan inte du ge tips på ett bra träningsprogram man kan göra hemma? 🙂

    Marie 2011-12-28 13:01:47
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind