Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JULTRÄNING – Å DÄR VAR VILAN SLUT :D

Ja så länge orkade jag hålla mig still. Har precis kommit hem från gymmet efter ett sjuuukt jobbigt pass! Rastlös som jag är kunde jag inte hålla mig när kusin Vicky ringde och frågade om jag ville följa med på ett nytt pass på gymmet!

Det var en blandning av 3 olika pass, tror det var Body Combat, Body Pump och CX någonting? I alla fall var det sjukligt jobbigt och innehöll både kondition i form av box och massa styrka i hela 63 minuter + stretch.

Min personliga åsikt om gruppträningspass är att det är bra konditionsmässigt men kan vara skadligt med styrkepass då man använder vikter då nästan alla gör fel teknik (inklusive instruktörerna). Bara det att de i början av passet idag körde totalt slut på allas magar ! Den magstyrkan hade vi behövt under hela passet för att skydda ryggen under alla övningar för att sedan i slutet av passet köra slut på dem. Bara 1 av alla saker jag tänkte på! Men tyckte ändå att det var ett grymt pass och träningsvärken kommer vara stoor imorgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hejsan Ida!
  Först vill jag tacka för en inspirerande och peppande blogg!
  Sen har jag en liten fråga. Jag är 16 år och dansar tre dagar (fem lektioner) i vecka. Både jazz, balett och street och för att bli en bättre dansare och även för att det är kul att bli starkare så hade jag nu tänkt satsa lite mer på styrketräning. Med skolan och dansen och så finns det inte så mycket tid kvar så jag undrar vad som är viktigast att träna och om du har något förslag på hur mycket och hur ofta jag borde styrketräna?

  Tack igen för en fantastisk blogg!

  Ellen 2011-12-26 16:32:01
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind