Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PROMENADF INNAN ELLER EFTER FRUKOST?

Svar på kommentar…

Hallå där snygga Ida! Tänkte bara fråga någonting. Om man börjar morgonen med en powerwalk, skall man äta frukost före eller efter den då? Är det smartast att äta efter om man inte vill ha håll och sånt? Och förbränningen är väl igång om man äter efter en powerwalk? Tacksam för svar! Kram.

SVAR:

[videofyme id=”342058″ width=”480″ height=”360″]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Men hallå söting! Det är bara bra, på väg hem till Kalmar nu! 🙂 Hur mår du? Ja vad faan.. vi är dåliga på att ta tag i det. Efter nyår måste vi boka en dag!!

  Lisa PT 2011-12-22 16:47:46 http://lisapt.se
  Svara
 • Hej Ida!

  Ville bara säga att du har en underbart fin blogg och att du verkligen är en jätteinspirerande tjej!

  Jag är nu 16 år och tränar dans ungefär 2-3 gånger i veckan. Jag älskar det, men det finns ett problem. Jag tycks bara gå ner i vikt av det! Det hjälper inte hur mycket jag än äter (och tro mig, det gör jag!) kilona bara rasar! Jag börjar bli riktigt rädd, för jag vill inte sluta att dansa, men inte heller få problem med min kropp… Jag kör redan styrketräning en gång i veckan, men finns det något annat jag kan göra? Jag är ca 175 cm lång och väger bara 60 kilo… Jag vill inte förlora de få ”kvinnliga former” jag har!!! Behöver jag gå till en doktor??? :O

  Tacksam för svar! 😀

  P.s Jag bor i en lite stad, och är en fattig student, så att anlita en personlig tränare är inget alternativ….

  Sofia 2011-12-22 14:56:16
  Svara
 • Kul med videoblogg! vad fin du är <3

  ana 2011-12-22 14:14:08
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind