Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRAMTIDSPLANER

God Morgon!

Helt galet att det bara är 2 dagar kvar till julafton! Om jag kollar ut så ser det ut som det är vår ute. Sitter vid datorn och äter frukost som består av 1 stekt ägg + 1 äggvita, 1 portion havregrynsgröt med hallon, keso och kanel…

Håller på att planerar och tänka över hur min vår ska se ut med egen träning, dans, PT, undervisning, blogg och andra projekt jag har på G. Hur mycket tid ska jag lägga på vad? Känner att 2012 kommer bli ett grymt år med mycket roligt som händer, men det gäller att planera det bra så jag får den balans och framgång jag önskar. 🙂

Hur ser eran vår 2012 ut? Händer det något nytt och spännande, eller kör ni på som vanligt?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Min vår 2012 ska jag gå klart utbildningen jag påbörjat och sedan jobba lite extra som jag brukar göra. Ser mer fram emot hösten 2012 då jag ska ut i arbetslivet.! Tack för en bra blogg, bästa bloggen!

    Klara 2011-12-22 10:42:06
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind