Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÅTERHÄMTNING OCH VILOTIDER

Sitter med en kopp kaffe och myser, tänker och jobbar på samma gång. Inte dåligt va?

Denna julen ska jag verkligen ta det lugnt och vila och äta upp mig. Efter alla föreställningar och rep så har jag tappat något kilo så hör och häpna, Ida Warg ska ta det lugnt med träning, sitta still och bara äta massa god mat. Det blir i alla fall ingen repris av förra årets julafton då jag missade Kalle Anka då jag befann mig ute i skidspåret med bror och åkte 7 km längdåkning. 😀 haha typiskt mig!

Detta året ska jag högst röra mig mellan soffan och köket och ska sedan rulla hem till Stockholm lagom till Nyår 😀 haha. nej skojade bara men jag känner att min kropp tagit stryk av all dans, träning, rep och föreställningar och jag vet att jag har en krävande vår framför mig så ska inte göra många knop under jul och tvinga mig att inte träna (så ofta). Det kommer förhoppningsvis gör att jag är extra sugen och taggad på att träna och jobba när det väl är dags 🙂 Börjar i och för sig redan krypa och sprätta i kroppen på att få dra igång vissa grejer 🙂

Nej nu ska jag fortsätta att sitta på röven och äta mandlar och dricka kaffe! Hej på er…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • låter bra det, ida kusin! förstår att ditt liv tar på kroppen, men bara man lyssnar på den & tar återhämtningsperioder så är det ju ”lugnt” 🙂 typiskt att din träningsgalna kusin skulle dra med dig på ett pass imorgon då, haha, men gratis är gott & dessutom tror ja inte du vill avstå helt & hållet från träningen? 😉 hihi, ses då! pusss

    whiskey 2011-12-22 22:27:19 http://victoriaswellness.shapemeup.se
    Svara
  • Lite dansbilder/inspiration skulle vara trevligt, jättebra blogg annars:)

    Ellenn 2011-12-22 18:07:05
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind