Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GIG-SUGNA DANSARE KOLLA HIT! – AUDITION

AUDITION!!

Nu ni är det dags för lite audition för alla er gigsugna dansare! Letar efter dansare att samarbeta med för framtida jobb i vår (betalda så klart). Första giget är redan inplanerat i slutet av januari och audition kommer att hållas i början av januari.

NÄR: Onsdag den 4:e januari kl 17

VAR: På Lidingö Danscenter

TA MED: Klackar och sneakers

Vi söker främst dansare med kommersiell stil men vi ser också att du gärna har lite teknisk bakgrund. Du ska helst vara över 20 år men känner du att du skulle vara perfekt för det här projektet så finns det möjlighet att få dispens.

Viktigt är att du först mailar antingen mig eller Ida och berättar lite om dig själv, din bakgrund, hur din vårtermin ser ut och/eller gärna en bild eller film på dig själv. Vi skickar sen ut en bekräftelse. En fördel är också om du har F-skattsedel men inte ett måste.

På audition kommer vi att gå igenom en koreografi och sedan filma alla dansare då det inte är vi som bestämmer vilka som blir uttagna.

Hit skickar ni mailet:

celina_ryden@hotmail.com

idawarg@gmail.com

Känner du dig sugen så tveka inte att maila!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Oh..snyft…hade älsssskaattt att vara med på audition! Eller ja, audition kan man alltid köra på, det är inget som hindrar en där, sen hur man klarar sig är en annan femma! Dumma skadade kropp… God Jul fina Ida! Börjar äntligen känna mig på bättrningsväg från influensan så jag började dagen med en powerwalk i rejäl terräng! Uhha!

  Kiri 2011-12-24 11:02:37 http://suomiflicka.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Kiris kommentar.

   Men vi ska se till att fixa din kropp Kiri så du kan dansa igen. Vila upp dig nu under julen så kör vi iång sedan! God jul på dig! Kramar Ida

   Ida Warg 2011-12-24 13:59:03
   Svara
 • Är det bara för tjejer? om inte måste vi killar inte ta med klackar väl haha 🙂

  Erik 2011-12-24 06:08:57 http://www.facebook.com
  Svara
 • Hej Ida, jag vill bara fråga dig först innan jag skickar iväg ett mail helt i onödan. Jag har enbart dansat reggaeton 2 terminer för skojs skulle för 1 år sedan, men jag brukar i övrigt berömmas för hur jag dansar och rör mig, känner att jag har rytm och dans i blodet på något sätt… tror du jag har någon chans? 🙂 Är det koreografi som skall följas, eller är det mer ”snygg fri dans” ? 🙂 Kram

  Nica 2011-12-22 15:52:29
  Svara
 • Ååh jag såg precis annonsen på 5678 (sveriges danstidning) och blev jätteglad! gud va roligt att ni annonserar så att alla dansare får möjlighet att söka (utan krav på att vara med i t.ex. stagepool), underbart initiativ!! 🙂 Jag är tyvärr inte i sverige på datumet för audition, men jag undrar om ni kommer att ha flera auditions längre fram? Ha det underbart och lycka till med uttagningen!<3

  klara 2011-12-22 10:07:56
  Svara
 • WOW vad coolt! jag vill!!! Får vem som helst komma?

  S 2011-12-21 21:41:59
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind