Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG HATAR SPINNING

Igår frågade min kusin om jag ville följa med på Spinning? Ahhh jag HATAR spinning! Visst är det sjukt jobbigt fysiskt men den största utmaningen för mig är att klara det psykiskt. Jag får panik av bara tanken av att sitta fast på en cykel i 1 timme och bara göra samma sak. Huuu jag ryser! Men jag tackade självklart ja till det fina erbjudandet eftersom jag si sådär 1 gång om året testar mig själv och tvingar iväg mig på spinning. 5 minuter in i passet kliade det i hela kroppen och paniken började komma. När instruktören sa att vi hade cyklat 1/5 av passet höll jag på att AVLIDA! 😀 Haha. Jag kollade ner på cykeln och fokuserade på ett klistermärke som satt där och tänkte, FOKUS du kommer klara det här!

Självklart klarade och vet ni hur nöjd jag var då?

Hade även pulsklocka på mig genom hela passet och försökte hålla mig på Cardionivån genom hela passet, men hade några toppar på den högintensivanivån också.

Brukar ni gå på spinning? Vad tycker ni om Spinning?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Jag ÄLSKAR spinning! Spinnar mellan 2-4 ggr i veckan, tycker om och svettas och med bra musik kan bara du själv sätta gränserna!:)

  Jenny 2011-12-20 22:38:39 http://jennybredmar.wordpress.com
  Svara
 • Hahaha, jag är precis tvärtom. Jag älskar spinning! Har upptäckt det ganska nyligen, och spinnat i ett år ungefär. Men nu är jag fast! 🙂

  G 2011-12-20 21:32:07
  Svara
 • Hahaha jag är av samma inställning guuud tar det aldrig slut osv..jag föredrar en riktig cykel som kommer någonvart 😉

  Linnéa 2011-12-20 10:02:07
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   haha håller helt med men det är en tuff utmaning att ta sig igenom spinningpassen så tvingar mig ibland 😀

   Ida Warg 2011-12-20 10:32:18
   Svara
   • Svar på Ida Wargs kommentar.

    Det är bra att utmana sig, jag har inte gått till gymmet nu på länge jag e bara less 🙁 är väldigt fundersam på vem på sats som kommit på geniala idén (morr) att bygga om nästan ALLA sats i city kan väl ändå inte vara hälsosamt att träna på en byggarbetsplats, kom på en av målarna att stoppa in snuset samtidigt som han försökte gömma sig från att göra det när han såg att jag kom på honom han ville sjunka under jorden sen kunde han inte sluta stirra hmmm jag e så less 🙁

    Linnéa 2011-12-20 10:47:29
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind