Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GYMMET FÖLJT AV KÅLPUDDING

Idag tog jag mig en promenad ner till stans andra gym där jag först körde ett härligt axel- och ryggpass själv och sedan tränade en klient till mig som jag coachar över internet. Pumpade ut all kraft hon hade ur benen och hon skakade när vi promenerade där från. Så ska det vara! GRYMT jobbat M! 🙂

Efter det bar det av hem till min kära farmor och farfar där det bjöds på husmanskost a la kålpudding. Så SJUUUKT gott! Ingen slår farmors kålpudding!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ja shit vad det var ett hårt pass! Men oj så givande! Du är en grymt bra coach Ida! Ser fram emot nästa träningstillfälle med dig som jag hoppas inte dröjer om allt för länge 🙂 Ha det så gott nu! Kramar!

  Madeleine 2011-12-20 23:20:03
  Svara
 • Hej Ida! Jag ska äntligen börja jobba som instruktör (barnklasser och zumba), något jag drömt om länge! 🙂

  Jag tänkte höra om du har några råd till nyblivna instruktörer så att skador undviks? Att alltid värma upp ordentligt och alltid stretcha lever jag redan efter (gärna extra mycket stretch). Men finns det nåt annat man ska tänka på?

  Det enda jag märker på min kropp är att mina knän känns trötta och kan göra liiite ont efter jättemycket balett-träning eller efter extremt mycket cardio. Har hört att det är bra att stärka muskulaturen kring knät för att förhindra skador, kan det stämma? Har du kanske något bra tips på övningar i så fall? Om du har tid såhär innan jul.. 🙂

  Tack för en grym blogg! Läser den varje dag. //Emma

  Emma 2011-12-20 21:53:38
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind