Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PERSONAL TRAINING SCHOOL = KVALITE

Efter att bara ha jobbat några månader som personlig tränare har jag varit med om hemska exempel på vad som kan hända om man hamnar i fel händer. Klienter som har fått grova knäskador, ryggproblem och andra hemskheter av felaktig teknik i träningen och utbildade PT:s som inte har några som helst kunskaper inom anatomin. Visst kan man tycka att man har en bra och peppande PT som står och skriker och räknar repetitioner, men teknik i styrketräningen är så himla viktigt för att hålla sig borta från skador!

Det finns just nu ett stort utbud av PT-utbildningar men tyvärr så är de flesta bara ute efter att tjäna pengar (som tex. gymkjedjornas egna PT-utbildningar) och har ingen som helst kvalitetssäkring. Jag är stolt och väldigt nöjd att jag har gått den hårdaste men absolut bästa PT-utbildningen där de inte godkänner någon som inte håller måttet och där vi måste skriva om prov 1 gång om året för att behålla licensen. KVALITETSSÄKRING! Kommer även fortsätta att vidareutbilda mig på Personal Training School till våren.

Så ett riktigt bra tips när ni ska välja PT, fråga vilken utbildning PT:n har gått? Har den gått på Personal Training School så kan ni vara säkra på att PT:n har en grym utbildning i ryggen.

Är mycket stolt då min elevprofin kommit upp på PT-schools hemsida. Gå in och läs hela HÄR på deras FaceBook sida och glöm inte att gilla deras sida 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Mycket Bra skrivet! PT-school verkar vara riktigt bra! Ska kolla in den utbildningen.

    sara 2011-12-26 11:29:34
    Svara
  • Å tack för det tipset för det har jag verkligen tänkt på att det är så svårt att veta vilken PT som är bra! Så man ska alltså fråga efter en från den utbildningen då. Hemskt att det ska vara så att man får jobba som PT om man inte gått en tillräckligt bra utbildning. En PT har ju liksom hand om en annan människas hälsa! Br att du tar upp detta! Bästa blogg!

    sona 2011-12-19 18:29:54
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind