Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SHOW OCH FEST

Härligt att vara tillbaka i Karlstad. Igår körde vi julgalan för 7e gången och det var lika roligt som vanligt! Hade flera jag kände som var där och kollade <3

Efter showen så hade vi en liten avslutningsmiddag med massa god mat. Jätte trevligt och massa kärlek i luften!

Här kommer en bild på Celina, Thomas och mig från igår. Tomas är verkligen en människa med bra energi som jag gillar att prata med!

20111217-124829.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Ida! Jag är en tjej som går på lidingö danscenter och dansar disco där. Jag ville bara säga tack så mycket att du har insperarat mig med discon för när jag var ca 9-10 år så såg jag ditt singel uppträdande med disco jag tyckte det var såå coolt och jag fick typ krama dig så var jag typ lycklig hela helgen. Så först Taack :D. Sedan vill jag bara säga en rolig sak, när jag var på ridläger träffade jag en tjej som heter Linn Irefjord (Stavning:/) och blev väldigt bra vän med henne faktisk jätte bra vän med henne. Sedan sa hon att hon gick på en dansskola som heter: FLEX och sa att DU VAR DANSLÄRARE! Gud jag blev bara såå glad! Hihi det var bara en lite rolig sak ;D Om du träffa Linn hälsa gärna från mig!
    /Rebecka Ekdahl <3

    Rebecka 2011-12-17 22:51:42 http://busigabeckaa.blogg.se
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind