Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MYSIGASTE DAGEN PÅ LÄNGE

Å vilken mysig dag detta har varit! Verkligen länge sedan jag hade en sådan skön dag utan stress! Efter att ha jobbat tränade jag själv och idag var det benen och rumpan som fick jobba hårt. Känner att jag tappat lite volym det senaste då jag enbart kört massa kondition och vill ha lite mer kött på benen igen 🙂

Efter träningen mötte jag upp min kära vän Dan på EH på Sveavägen. Såååå himla mysigt cafe! Vill inreda min lägenhet så! MYS! Var i alla fall väldigt trevligt att äntligen få spendera någon timme med Dan. Blir inte så ofta nu längre då vi båda har fullt upp!

Vill också ha ett Olivträd hemma…

Dan är lika trevlig som vanligt och snackar i telefon ;D

Kändes lite som en fjällstuga…

Efter att ha fikat mötte jag upp Lilla P inne i stan och lunchade. Lika trevligt varje gång att tränna min Little Pee <3

Nu blir det dusch, packning och smink…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind