Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LUCIATIMEZ

God Morgon!

Har lite ont i kroppen efter gårdagens intervaller på löpbandet. Kan tyvärr aldrig löpa 2 dagar i rad då jag får ont i fotleder knän och ja ganska många delar.  Men men då är det ju bara att se till att inte löpa 2 dagar i rad så är ju allt bra 🙂

Sitter och fortsätter mitt ”svarande” på era kommentarer och dricker dagens första kaffe ur min favoritkopp 🙂 MYS!


Är dock lite ledsen att jag inte har fått se något luciatåg idag. Jag älskar ju Lucia och vill ha en mysig lucia-dag. Någon som har tips på vad man kan göra? Kanske ska slå på stort och köpa en lussebulle? Vart hittar man de godaste? Jag vill ha en hembakad, men baka kommer jag ju inte hinna. Tips på luciamys och vart man hittar den godaste lussebullen efterlyses?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Luciatåget visas på 2:an 18.00 ikväll 🙂 jag såg det imorse, supermysigt!

  Anna 2011-12-13 12:29:54
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Åh tack för det! Då ska jag skynda mig hem efter jobbet så kanske jag hinner se lite! Tack 🙂

   Ida Warg 2011-12-13 12:43:29
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind