Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FÖRMIDDAGSFIKA PÅ G

God Morgon!

Har sovit som en stock hela natten. Helt utmattad! Känner att det inte är helt ok i min kropp, då den nog är rejält överansträngd + att jag är lite förkyld och att om jag inte skärper mig så kommer jag bli sjuk. Ajaj inte bra! Måste ta hand om den!

Idag ska jag träffa Natsha på en förmiddagsfika. Är van att träffa den tjejen varje dag 8 timmar om dagen, då vi gick i samma klass på Balettakademien under 3 år. Men nu träffar jag henne nästan aldrig tyvärr så nu är det dags att ta igen 🙂

Tasha & Wargen <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind