Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STOLT COACH

Så var denna måndagen över. Har varit väldigt seg idag. Kan bero på att jag sov dåligt inatt + att jag har en hel del träningsvärk.

Nu på kvällen har jag varit ute på Flex och hållt i gruppträning + 4 privatlektioner. Terminen är egentligen slut för i år men de har satt in extra träningar inför Nordiska Mästerskapet som går i början av december. Måste säga att jag blir så himla glad av de flesta av mina elever och jag älskar verkligen att jobba med människor som har klara mål. Tror det är därför det är så roligt att undervisa och coacha just tävlingsdansare eftersom alla har klara mål, stå högst upp på pallen! Den drivkraften som finns hos tävlingsdansare är oftast inte lika stark hos ”vanliga dansare”.

Mina elever har gjort fantastiska resultat denna terminen och jag är en mycket stolt coach!

Här kommer en härlig film från en av mina discolektioner med brons och silver dansarna. Detta är uppvärmningen. Vilken otrolig dansglädje <3

[videofyme id=”309924″ width=”480″ height=”360″]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida!

  Först ska jag säga att jag älskar din blogg och jag blir så inspirerad varje gång jag kikar in här.

  Jag tävlar i disco och är i superstar men känner att jag mest står och ”trampar”. Jag skulle verkligen vilja börja satsa stenhårt nu, men jag vet inte hur jag ska göra. Jag frågar dig nu hur ett schema skulle kunna se ut för en discodansare som skulle vilja satsa? hur ofta ska jag träna min kondition? hur ofta ska jag stretcha? hur mycket styrka ska jag köra? osv…

  Är väldigt tacksam för svar!
  kram

  Julia 2011-11-20 22:32:07
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag det är verkligen jätte roligt jag tycker att du ska vara riktigt stolt. Jag försökte boka en privat coaching till, till Stina den 21:a men det var fullt. Det var tråkigt för jag kände att du har verkligen gjort mycket för Stina. Hon skulle behöva lite mer coaching nu så hon har lite att jobba på till den 8 dec. Men men vi får försöka lite själva men det funkar ju inte lika bra när mamma ska tjata 🙂 . Det blir svårt att hålla igång nu när det inte är några träningar.

  MVH
  Lotta Wiklund

  Lotta Wiklund 2011-11-15 09:44:23 http://www.dansplatsen.se
  Svara
 • vilken organisation! som en arme av små discodansare!

  Ida L 2011-11-14 23:22:38
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind