Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

♥ ♥ ♥

Har precis kommit hem efter att ha haft 4 privatlektioner + att jag har undervisat 3 klasser. Efter 5 timmar på raken utan rast och mat kommer jag hem och är ”prata-inte-med-mig-utan-ge-mig-mat-grinig”. Hur mycket jag än försöker i dessa lägen så går det inte att vara trevlig!

Tur att jag har världens bästa pojkvän som kommer hem och ger mig en iPhone 4 i för tidig födelsedagspresent. Min gamla iPhone är heeelt krashad både på glaset och innehållet 😀 haha! Nu finns det inget som kan få mig på dåligt humör igen.

Tack mitt finaste hjärta <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt