Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MYSMORGON

Sitter och morgonmyser med en stor tallrik gröt, keso och kanel och kollar på Vakna Med The Voice. Min rumpa har börjat bli lite öm från gårdagens träningspass. Härligt! Jag har faktiskt haft svårt att få bra kontakt med just Gluteus Maximus (stora rumpmuskeln) innan, men nu vet jag att jag hittat den. Gäller att koncentrera sig när man kör styrketräning ;D

Idag blir det mera rep med Celina, mera styrketräning på gymmet och sedan ska jag träffa Sibel för en fika 🙂 Mysdag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Ida! Jag sitter också här med min gröt och morgonmyser, haha. Jag är jätteglad att jag hittade din blogg för jag drömmer om att bli dansare. Jag ser verkligen inte att jag skulle kunna leva ett ”vanligt” liv framför en kontorsdatorskärm! 😉
  Mitt problem är bara att jag är så osäker på mig själv och jag är rädd att typ allt jag gör ska gå snett. Jag är så rädd att skada mig för det är när jag dansar som jag glömmer allt jobbigt och bara kör. Jag dansade när jag var liten men la av (mådde jättedåligt under några år och bara festade) men tog upp det nu i somras. Jag har förbättrats mycket sen dess men jag är rädd att det är för sent. Är arton, fyller nitton i januari. Tror du att det kommer gå?

  Tack för din fina blogg, varje gång jag tvivlar på det jag gör kollar jag in den och blir påmind om hur man kan leva! 🙂

  Kram Pau

  Pau 2011-11-04 09:23:50
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind