Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I LOVE MCDONALDS

God Morgon vänner!

Har precis fått i mig frukost och ska snart promenera iväg till T-banan för att ta mig till dagens rep med Branded. På vägen ska jag köpa med mig mitt favoritkaffe, som hör och häpna, kommer från MCDonalds. Det tar emot varje gång jag sätter min fot på det stället då jag mår illa av bara lukten av deras mat, men deras kaffe är grymt! Har haft flera favoriter innan som tex. Espresso House och 7 eleven men nu är det McDonalds kaffe som är favorit! Tar till och med långa omvägar ibland för att kunna köpa det 😀 haha.

Vart kommer erat favoritkaffe från?


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind