Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FREDAGSMYS OCH MIDDAG

Igår kväll var jag och alex hos Natasha och Christian och blev bjudna på middag och hade idolmys. Christian är grym på att laga mat och igår bjöd han på en underbar fisksoppa med rödspätta, lax och musslor. Vilken mästerkock!

Förutom den goda maten måste jag säga att Idol var riktigt bra igår! Jag är helt kär i blonda Amanda. Vilken artist och stjärna hon är!

Supermysig kväll! Tack Christian och Natasha 🙂 <3

20111029-122125.jpg

20111029-122054.jpg

20111029-122208.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida.

  Jag har en liten fråga ang. armhävningar som du kanske kan hjälpa mig med. Trots att jag anser mig ha rätt bra koll på det där med träning får jag aldrig någon rätsida på det där med armhävningar haha. 🙂 Nej men det är så att jag är så dålig på armhävningar och klarar inte av att göra dem ”på tå”. Men om man står på tå och har större avstånd mellan benen går det lättare. Är det bäst att göra på det sättet för att underlätta armhävningarna till en början eller är det bättre att stå på knä? Om jag göra på knä känns det inte som att jag blir bättre. Med andra ord, är det jättefel att göra en armhävning men benen bredare isär än den riktiga positionen förespråkar?

  Hoppas att du förstod min svammliga fråga nu. 🙂

  Jessica 2011-10-29 18:28:16
  Svara
 • Hej Ida!
  Var brukar du handla dina kläder? Vilka butiker är dina favoriter? Gillar din stil! 🙂

  Ida L 2011-10-29 15:07:53
  Svara
 • Hej jobbar du som PT. Skulle vara riktigt kul att veta om du gjorde det, för du verkar ha så många bra tips när det gäller dans och träning?

  alicia 2011-10-29 14:31:28
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt