Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TÅSPETS?

Svar på kommentar…

Hej Ida , jag har en liten frågade angående tåspetsskor.

Jag går en danslinje på gymnasiet där vi har dansat balett ½ år , och sen lite uppehåll , och nu när skolan har dragit igång igen så har jag balett två gånger i veckan. Jag är inte superduktig precis och så , men undrar bara om det är ” farligt” att köpa ett par tåspetsskor och bara testa att göra lite enkla övningar i hemma , även att jag kanske inte är ”redo” för det så att säga? Utan mer bara för att det skulle vara kul att prova. Så tänkte höra med dig om det är skadligt att bara gå lite i tåspetsskor hemma och så ibland , men liksom inte utöva balett i dom annars.
Jag vet inte om jag är helt ute och cyklar nu , men värt att fråga!
Du är grym , kram!

SVAR: Hej tjejen! Ingen dum fråga alls! Du kan absolut köpa ett par tåspetsskor och träna hemma i. Dock bör du vara försiktig då det är väldigt svårt att dansa i dessa och lätt att skada/vricka fötterna. Det jag skulle rekommendera är att stå och hålla i en stång (eller något annat) och göra enkla övningar som att gå sakta upp och ner på tå. Superbra träning för styrkan i fötter och vrister som kommer hjälpa dig i din vanliga teknikträning då starka fötter och vrister ger dig bättre stabilitet och balans. 🙂 Lycka till Kram Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind