Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KAFFE, LCHF-MACKA & DISCO = PERFEKT LÖRDAG

MYSIG LÖRDAG! Har varit på gymmet och kört en riktigt svettig Powerwalk i uppförsbacke i 45 min och sedan lite rehab för hamstring. Nu är jag hemma och har bänkat mig framför datorn med en kopp kaffe och en kolhydratsfri smörgås och ska studera finalerna från senaste Disco VM. Är grymt taggad på att få ta tag i mitt nya discoprojekt 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Ooo kan man köpa den dvd ngnstans? Vill ha!!

  maddie 2011-10-23 20:12:32
  Svara
 • Hej Ida! Tack för en toppen bra blogg!

  Jag (precis som du) har ett stort intresse/passion för träning/kost/hälsa osv. Jag går inte på någon speciel diet eller så, utan tränar (ofta & mycket, för att det är så grymt kul!) & ser till att äta bra, nyttig mat, men till skillnad från dig äter jag gärna en liten tårtbit vid födelsedagsfiranden, eller en lussebulle på första advent. Jag undrar mest, varför har du valt att helt avstå från ”godsaker”? Är det för att du helt enkelt inte gillar det, eller vad beror det på?

  Jag hade själv en period där jag va rädd att jag skulle bli tjock om jag åt EN kaka, men sen insåg jag att ”herregud, EN kaka/bulle nån gång i månaden är inte hela världen”. Det kanske är väldigt personligt för dig varför du valt att avstå helt och hållet (och det respekterar jag såklart!), men är lite nyfiken..

  Men tack för en jätte bra och inspererande blogg!
  Många kramar till dig! 🙂

  Hanna 2011-10-23 00:20:02
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt