Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RYGG RYGG RYGG

Körde ett grymt pass idag tillsammans med min vän Johnny. Han har haft svårt att få kontakt med Latissimus Dorsi (ryggmusklen) i tex chins och sittande rodd, så jag agerade PT och försökte guida honom till ett strikt utförande. Jag lyckades bra och han fick bra kontakt med Latissimus och aktiverade inte musklerna på armarna lika mycket.Kul kul 🙂

Dagens pass såg ut så här:

Uppvärmning: Rodd 2000 m på 10 min.

Chins: 4 set till utmattning

Sittande Rodd: 4 set till utmattning

In- och utåtrotation: 3 set X 12 på varje sida.

Rygglyft (Rulla upp och ner kota för kota): 15 X 2

Kramplyft med exentrisk fas: 3 X 10

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida , jag har en liten frågade angående tåspetsskor.

  Jag går en danslinje på gymnasiet där vi har dansat balett ½ år , och sen lite uppehåll , och nu när skolan har dragit igång igen så har jag balett två gånger i veckan. Jag är inte superduktig precis och så , men undrar bara om det är ” farligt” att köpa ett par tåspetsskor och bara testa att göra lite enkla övningar i hemma , även att jag kanske inte är ”redo” för det så att säga? Utan mer bara för att det skulle vara kul att prova. Så tänkte höra med dig om det är skadligt att bara gå lite i tåspetsskor hemma och så ibland , men liksom inte utöva balett i dom annars.
  Jag vet inte om jag är helt ute och cyklar nu , men värt att fråga!
  Du är grym , kram!

  Josefine 2011-10-22 01:57:21 http://Josefiix.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind