Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SCHLUTT

God Morgon!

Igår var det fullt ös hela dagen då jag först var på balett och sedan åkte och jobbade i 5 timmar. 5 timmar låter inte så mycket men att undervisa 5 timmar på rad är inte helt smärtfritt. Har alltid superkul med mina duktiga elever men när jag kommer hem är jag totally schlutt. Tur att jag kan välja att ta sovmorgon på torsdagar 🙂

Idag hoppar jag över mitt eget dansande då jag känner att min hamstring börjar bli lite överansträngd. Tur att det finns gym 🙂 Nu ska jag bara få i mig lite mat och svara på mail och sedan blir det träning. Idag blir det nog rotator och rygg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt