Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG ÄR EN PUMA

Skön dag idag! Gick till gymmet och tog en kaffe med min chef och Annika och hade mysigt. Efter det så kommer Annelie inrusandes och frågar om jag inte ska vara med på hennes pass Functional Moves. PERFEKT eftersom jag hade lite dåligt med egen träningsmotivation idag.

På Functional Moves tränar man mycket ben/rumpa, balans, core, kondition, ja faktiskt hela kroppen. Hade sjuk träningsvärk redan innan jag började passet och i den första knäböjet vi gjorde kände jag att detta kommer bli passet från helvetet 😀 Haha det brännde i benen under hela passet men jag bet ihop. Känns skönt att jag genomförde allt utan att fuska 1 enda gång! Nu blir det vila för benen i några dagar frammåt i alla fall. Måste säga att jag gillar FM-passet. Det är superbra för dansare efteresom det är så mycket djupa plieer och balanser. Sedan är det också bra för mig och min skadade hamstring då jag verkligen kan koncentera mig på att få kontakt med den skadade sidan.

Någon av er som testat Functional Moves? Vad tyckte ni?

Dagens Outfit:

Byxor: PUMA

Linne PUMA

Hoodie: PUMA

Jacka: PUMA

Skor: PUMA

Strumpor: PUMA

Keps: PUMA

Toffs: PUMA

Hahaa I love PUMA <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt