Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG LEVER

Ojoj ursäääkta den dåliga uppdateringen det senaste dygnet. Händer så mycket roligt just nu så jag vet inte vart jag ska börja. Har precis kommit hem från ett möte/audition om ett (förhoppningsvis) framtida dansjobb. Känns roligt! Sedan är jag ju PT nu och ska börja ta emot kunder så snart som möjligt och så har jag ju även börjat träna massvis med dans denna veckan.Känns helt underbart men jag är HEEELT mörbultad och utmattad!

haha igår hade jag en helt galen dag. Var så trött när jag vaknade men tvingade iväg mig på balett och sedan var det även sista klassen med Zain. Länge sedan jag njöt så av att dansa. Wihooo dans är kul! Tack Zain för det!

Efter klasserna var jag lycklig men helt utmattad, MEN det var bara att ta sitt pick och åka och undervisa i 5 timmar. Puh! När jag åkte till jobbet var jag sjukt trött som sedan övergick i en övertrötthet som mina elever fick stå ut med 😀 Haha flumida! 22.30 var jag hemma igen och stupade ner på golvet precis innanför dörren. Som tur är har jag världens bästa pojkvän som hade lagat mat åt mig när jag kom hem <3

Blev sammanlagt 9 timmars dans för mig igår och resten av den vakna tiden så gick jag mellan saker. Aktiv dag med andra ord! Idag blir det viloförmiddag innan det är dags för mera jobb.7

En halvt vaken ida innan balettklassen igår…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej! Din blogg har verkligen inspererat mig 😀
  jag har en fråga till dig.
  Jag vill satsa på dansen och bli koreograf men har ett problem, jag är inte jätte vig, jag har en liten bit kvar tills jag helt kommer ner i spagat , har du några bra övningar som man kan göra för att bli vigare ? 🙂

  ha en bra dag
  /victoria

  Victoria 2011-10-15 16:23:48
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt