Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FETT PÅ MAGEN? MATDAGBOK?

Svar på kommentarer…

Kan inte du skriva ett inlägg om hur man kan träna magen så man blir smalare och ge tips på vad man ska äta och sådana saker ?
Skulle vara jättegulligt behöver verkligen bli av med lite fett på magen!

SVAR: Som jag sagt förut så går det inte att punktförbränna. Vill man få bort fett på magen skulle jag rekommendera konditionsträning i alla dess former, cykla, löpning, promenader, crosstrainer. Sedan har kosten en stor del. Dra ner på socker och kolhydrater som pasta, bröd, ris, frukostflingor mm och ät mer proteiner är ett bra tips men kalorier in och ut är det som har betydelse. Allt handlar om hur många kalorier som du får i dig och hur många kalorier som du gör åt. För att tappa fett bör kaloriintaget ligga på ett minus.

Lycka till! Kram Ida

Hej finaste wargen!
Har precis hittat din blogg och är totaly in love ;-)

Jag har sökt band tidigare inlägg och hittat i kategorin ”svar på kommentarer” hur du äter under en hel dag. Gäller detta fortfarande? Och när du äter keso med banan till mellis, hur mycket keso respektive banan har du då?

Jag är i slutet av min behandling av anorexi. Utifrån vad jag läser i din blogg så har du sunda kostvanor som till stor del talar för vad jag lärt mig under min behandling. Bortsett från att du äter lite annorlunda i träningssynpunkt. Varför jag skriver är för att jag, trots stor kunskap om vad min egen kropp behöver få i sig, förfarande är ganska osäker på vilka mängder som är normalt att äta..

Finns det möjlighet att du någon gång när du har tid och lust lägger upp i bilder på hur du äter på en dag?

Tack för en blogg full av motivation och pepp!!!

SVAR: Hej på dig! Tack så mycket för din fina kommentar och vad roligt att höra att du är på bättringsvägen. När jag äter keso och banan äter jag oftast en hel keso och en hel banan. Det där med mängden mat är svårt för många. Vi alla har olika liv och rör på oss olika mycket och behöver därför olika mycket energi, balans mellan kalorier in och ut. Jag själv äter väldigt olika beroende på om jag är inne i en intensiv träningsperiod eller en lite softare period. (Träningsperiod= Mer kolhydrater och återhämtningsmål ) Man måste testa sig fram. Jag  brukar äta ofta och äta tills jag känner mig ”lagom mätt”. Gillar inte att bli proppmätt, utan äter hellre ofta.

Kan absolut lägga upp bilder på mat över en dag men det kommer ju bli svårt att se mängden då jag aldrig väger eller mäter min mat utan går på känsla.

Lycka till med allt! Kram Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind