Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NU DRAR DET IGÅNG

God Morgon!

Dags för en superfrukost för att ladda upp inför dagens och resten av veckans träning. Nu drar det igång 🙂 Idag blir det dansträning i 3 timmar med powerwalk till och från dansen för att sedan hem och få i mig någon slags mat hemma för att åka direkt iväg för att undervisa 3,5 timme. Hej och hå i det blå! Slut på stillasittandet! 🙂

Hur går det med eran träning? Är ni taggade eller är ni inne i en träningssvacka och behöver inspiration?

Dagens frukost: Havre- och Råggröt med blåbär och hallon, keso och mjölk + 1 ägg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida. Jag har en fråga jag gärna vill ha svar på. Jag tränar discodans ca 12h/v och tävlar på elitnivå också. men jag tycker jag är för tjock och undrar, om jag tränar så mkt. varför går jag inte ner i vikt? Jag försöker äta nyttigt och så också för att jag ska orka. vad kan jag göra för fel? Kram!

  joanna 2011-10-10 14:25:13
  Svara
 • God morgon! 🙂 Titta på mycket cool kollektion av Louis Vuitton här : http://svesty.com/index.php/videoflow?task=play&id=699
  Snälla tryck på ”Gillar” på webbplats (www.svesty.com). Tack! Puss dig!

  Emma 2011-10-10 09:01:45 http://www.svesty.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind