Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MODELLTIMEZ

Hej och hå!

Har precis kommit hem efter att ha varit på fotografering hela dagen med mina underbara vänner Celina, Natasha och Alex. Det började inte så bra för min del då jag fick ca 3 allergiska shocker hemma hos Celina. Hon har nämligen skaffat hund och när hon skulle sminka mig så fick jag hund baciller i mitt ansikte och blev helt rödflammig i hela facet. Det svider som faaan och jag ser förj***** ut! Det jobbiga är att det håller i sig någon timme :S Skulle egentligen spelat in videosnutt till hemsidan men de fick köra den med Natasha eftersom jag såg helt kaos ut! Rodnaden och svidandet la sig ner tillslut och vi kunde fota.

Åkte sedan ut på Djurgården och fotade. Var så sjuuukt kallt men bilderna kommer bli grymma så det var lätt värt det! Älskar Celinas stil och jag älskar mina nya fina fjäderextensions jag fått i håret! Passar min nya hårfärg perfa!

Kolla in webbshoppen här —-> http://bycelina.se/sv

Här kommer lite backstagebilder från dagen…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • snygg du är!

  clara 2011-10-10 15:14:00
  Svara
 • Hej finaste wargen!
  Har precis hittat din blogg och är totaly in love 😉

  Jag har sökt band tidigare inlägg och hittat i kategorin ”svar på kommentarer” hur du äter under en hel dag. Gäller detta fortfarande? Och när du äter keso med banan till mellis, hur mycket keso respektive banan har du då?

  Jag är i slutet av min behandling av anorexi. Utifrån vad jag läser i din blogg så har du sunda kostvanor som till stor del talar för vad jag lärt mig under min behandling. Bortsett från att du äter lite annorlunda i träningssynpunkt. Varför jag skriver är för att jag, trots stor kunskap om vad min egen kropp behöver få i sig, förfarande är ganska osäker på vilka mängder som är normalt att äta..

  Finns det möjlighet att du någon gång när du har tid och lust lägger upp i bilder på hur du äter på en dag?

  Tack för en blogg full av motivation och pepp!!!

  Annika 2011-10-10 09:34:03
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind