Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GLITTRANDE DAG

Shit pommes frites, jag är HEEELT slut! Har varit på tävling hela dagen och kom precis hem. Har coachat och hejat så mycket så jag är helt hes. Var en riktigt bra anordnad tävling och jag är mycket stolt över alla mina elever som har presterat riktigt bra! 🙂 Blev många finalplatser och flera pallplaceringar. GRYMT JOBBAT ALLA MINA ELEVER!

En sak som var lite mindre bra var matutbudet på tävlingen. Har under dagen fått i mig 1 smörgås, 1 kesella och 1 äpple (som jag hade med mig själv). Inte mycket att hänga i julgranen. Ska nu se till att få i mig määäängder med mat, är helt utsvulten! Måste lagra upp nu för till veckan drar jag igång med träningen på riktigt för denna terminen! Wiii, nu är det slut på långa dagar sittandes på rumpan och plugga! På måndag blir det fullt ös medvetslös till jullovet som gäller ;D

Middagen idag blir lax, kantareller och grönsakswook.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström