Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÅTERHÄMTNINGSMÅL?

Svar på kommentar…

äter du alltid något direkt efter ett träningspass och sen lunch/middag eller bara ibland? och om du tränar innan frukost, äter du nåt innan träningen då? :D

SVAR: Hej! Jag äter alltid alltid frukost innan jag gör något annat. Någon gång har det hänt att jag gått upp och tagit en prorteinshake och gått en promenad och sedan käkat frukost men det är inte ofta. Jag fungerar inte riktigt innan jag fått i mig frukost 😀

Angående återhämtningsmål direkt efter träningen så beror det lite på. När jag är inne i en träningsperiod då jag tränar varje dag och oftast flera pass om dagen ser jag alltid till att få i mig återhämtningsmål direkt efter träningen i form av tex en proteinshake och en banan och sedan käka mat när jag kommer hem. Men nu när jag inte tränar varje dag då jag pluggar så räcker det med vanlig kost för att återhämta mig till nästa pass. Men har du kört ett hårt pass och vet att du ska träna igen samma dag eller dagen där på så är ett återhämtningsmål direkt efter träningen kanonbra för återhämtningen 🙂

Kram Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Mmm användbar information!!! TAck att du svarar till dina FANS!!!

  ————————————————————————————
  Modevisningar & Fashion Week’s & Amazing Fashion Video & Underkläder & Cool reklam av modedesigner http://www.svesty.com

  Jack 2011-10-04 00:30:54
  Svara
 • Hej ida!
  Jag ville bara fråga lite om hur antagningen till balettakademien går till? Hur gör man om man vill gå där? Hur mycket måste man ha dansat innan och hur duktig måste man vara? Måste man ha gått danslinje på gymnasiet? Skulle vara jättegulligt om du kunde svara och berätta lite om balettakademien, för det här är något jag har funderat på!

  Du har kanske skrivit om det här förut, men jag hittar inget!
  Pussokram

  mm 2011-10-03 22:03:15
  Svara
 • tack för svaret! en liten följdfråga haha.. om du äter som vanligt och inget extra mål efter träningen, går du inte ner i vikt då? för man förbrukar ju energi vid träning och om man inte äter upp den förlorade energin borde man väl gå ner? och hur långt efter träningen äter du isåntfall om du inte äter direkt efter?
  försöker själv gå upp lite i vikt och undrar om det är viktigt att äta ett återhämtningsmål isåntfall eller om det räcker med vanlig kost, jag tränar bara 4 ggr/ vecka och inte jätteintensivt 🙂

  m 2011-10-03 20:21:14
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind