Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BLOGGTIPS TACK

God Morgon vänner!

Sitter och surfar runt, äter frukost och kollar på Vakna Med The Voice. Bästa starten på dagen! Har några bloggar jag brukar kolla in när jag äter frukost men jag vill ha fler. Jag vill gärna läsa era bloggar så kommentera gärna och tipsa om era bloggar eller era favoritbloggar! 🙂

Idag ska jag fortsätta mitt plugg. Ska försöka lära mig alla olika skaderisker i alla styrke och stretchövningar och sedan ska jag till PT-School och deras gym för att träna lite med några klassvänner innan jag ska iväg till Lidingö och undervisa i 5 hela timmar. Fullspäckad men rolig dag!

Showtime 🙂

Foto: Andreas Carlsson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej! 🙂
  jag diggar dig sjukt mycket, du är seriöst min förebild, har börjar ta efter dig på allting nästan ;d

  du är awesome!
  pusssssss

  sanna bohman 2011-09-29 21:26:53 http://sannamatildabohman.blogg.se
  Svara
 • vilka bloggar läser du?
  skulle vara intressant att veta:D

  dafa 2011-09-29 18:46:41
  Svara
 • Hej! tycker du ska kolla in MELISSABLOGG.se eller sandraso.devote.se :9 Jag följer de dagligen och tycker de är otroligt bra! Men kolla gärna in min blogg med skriver om allt och inget med massor av bilder. Kram Emma

  Emma- Aplacetobe 2011-09-28 21:16:03 http://aplacetobe.devote.se
  Svara
 • Min blogg handlar numera bara om Balettakademien och mina dagar där och jag inspireras väldigt mycket av dig och det kanske syns i bloggen, jag vet inte! 🙂 Men läs gärna och kom med tips och sånt där om jag skriver fel saker haha. puss o kram på bästa blogg-Ida!<3

  julia 2011-09-28 19:46:01 http://www.juliadance.blogg.se
  Svara
 • Mycket inspirerande blogg!

  Har startat en ny blogg nu, en fotoblogg där jag visar bilder och lite undercover i mitt arbete som fotograf.
  Check it out! 🙂

  Emmelie Wideen 2011-09-28 14:29:21 http://sagaphotos.blogg.se
  Svara
 • Du får gärna kika in på min blogg! Jag har dansat hela mitt liv men bloggar tyvärr inte så mycket om dans längre då jag är skadad och inte kan dansa så mycket/så bra som jag vill. Men jag bloggar desto mer om klänningar, väskor och studentlivet! 🙂

  Mia Elisa 2011-09-28 10:35:54 http://miaelisa.blogspot.com
  Svara
 • hej! hur gör du när du är borta så länge med maten? planerar du alltid och tar med dig lunch/mellanmål så det räcker eller äter du det som finns där borta när du blir hungrig, eller hur gör du? skulle vara kul att veta =)

  matilda 2011-09-28 10:26:51
  Svara
 • Ida, du ska ha så mycket beröm för allt du gör och hur du kämpar. Riktigt kul att se vilken energi du har och vad du lyckas åstadkomma. Hoppas verkligen du är medveten om det, för de kan vara lätt att glömma..
  Tack för en underbar blogg och massa kärlek till dig fina människa.

  MVH
  Maja

  Maja 2011-09-28 09:35:13
  Svara
 • Miiin daaa :D:D

  Miss O 2011-09-28 09:27:11 http://www.olessia.spotlife.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt