Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KONCENTRATIONSSVÅRIGHETER

Sitter och försöker plugga inför fredagens praktikprov på PT-school men kan inte koncentrera mig. Vill veta hur provet i fredags gick så jag vet om jag kan släppa alla latinska namn och bara fokusera på detta eller om jag måste ta nya tag och plugga stenhårt på anatomin igen. Anatomin är väldigt mycket och det är inte så många som klarar den första försöket, så det är bra om man är inställd på att få skriva om det.

Eftersom jag har koncentrationssvårigheter idag ska jag istället bege mig till gymmet och träna av mig. kan även passa på att gå igenom alla utgångspositioner och inställningar av konditions och styrkeapparater. Lite tråkigt att inte ha någon att öva på idag så jag får helt enkelt bara gå igenom allt i huvudet för mig själv.

Först ska jag äta denna ljuvliga tallrik med 2 matskedar kvarg + fil med hallon, blåbär och egengjord LCHF musli på hackade mandlar, pumpafrön, solrosfrön och kokosflingor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind