Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

2 STEG NÄRMARE PT

Kunde inte hålla mig så jag gick förbi PT school för att kolla om de rättat mitt prov jag skrev i fredags. När jag kom in på kontoret satt de precis med mitt prov och rättade det. De bad mig vänta 10 min. Hade pulsklocka på mig och jag kan säga att pulsen steg när jag klev in på kontoret!

Sedan fick jag mitt resultat och JAG KLARADE DET! wihooo jag klarade anatomin med stora marginaler! Vet inte vad Max var men jag hade 106 poäng och jag tror att gränsen för att klara det låg på 87. Inte nog med det så fick jag även godkänt på biomekaniken som jag egentligen inte skulle skriva! Wihooo. Läste bara formlerna precis innan jag gick in för att skriva provet! Känns Sååå SKÖNT! Är nu ytterligare 2 steg närmare att bli PT!

Nu är jag på tåget på väg till jobbet! Ska coacha mina tävlingselever. På lördag är det dags för tävling. Spännande…

20110926-161358.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind