Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSSVACKA

Min träning det senaste har blivit väldigt lidande då min PT-utbildning är väldigt intensiv och jag måste sitta och plugga varje ledig minut. Har blivit kanske 2-3 gympass i veckan, promenader, lite löpning och massa undervisning. Men jag känner bara som så att kötta på med pluggandet och klara alla 7 tenor + det praktiskaprovet så fort som möjligt, för att kunna börja träna och jobba till 100% istället för att träna lite halvdant och dra ut på tiden med utbildningen.

Det som är skönt är att jag faktiskt inte känner någon ångest över att inte träna som jag brukar utan jag känner att min kropp är värd dessa veckor av vila. Men måste också säga att det gör mig ännu mer taggad på att börja köra på hårt med träningen sedan när jag är klar. Kommer också försöka sätta upp klara och tydliga träningsmål.

Om några veckor så räknar jag med att vara tillbaka på banan igen 🙂

Hur går det med eran träning? Har ni träningsmål?


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind