Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNA LÅREN? VILKEN SYLT ÄR BÄST? BÄSTA B.U.S.?

Svar på kommentarer…

Hej Ida! Jag tänkte bara fråga dig om hur man bäst tränar låren samt benen? Jag har en väldigt smal midja och rättså vältränad mage, men vill att mina ben ska bli mindre och mer vältränade. Vilken är den bästa träningsformen då? Kram

SVAR: Hej! Som jag sagt tidigare så går det inte att punktförbränna. Att styrketräna benen kommer ”tighta till dem” eftersom muskler tar upp mindre yta än fett. Det är oftast så att tjejer lägger på sig lättare på ben och rumpa och det kan för många vara svårt att få bort fett där och man upplever bara att överkroppen blir smalare när man försöker tappa fett. Mitt råd skulle vara att blanda styrketräning och konditionsträning på gymmet och sedan gilla sina vackra kvinnliga former. Kram

Här kommer en bild på vackra kurviga Beyonce…


Haha får man fråga vad du svarade? Jag börjar också bli desperat efter en bra Brun utan sol. :D

Förresten. Skulle inte du kunna börja skriva lite mer om dans igen? Tips, motivation och så vidare. Jag älskar din blogg men måste säga att det var roligare att följa när den handlade mer om dans och bara liite lite mindre om mat. :P Ett litet önskemål bara.

SVAR: haha jag tycker att LOREAL har den bästa brun utan sol. Sedan gillar jag även Dove´s SummerGlow 🙂

Absolut kommer det komma mer dans. Anledningen till att det inte är så mycket dans i bloggen just nu är för att det inte är så mycket dans(förutom undervisning) i mitt liv nu. Hinner inte då jag måste lägga all fokus på plugg och jobb nu under PT-utbildningen. Hoppas och tror att jag kommer kunna gå iväg på balett nästa vecka 🙂

Oh vad är det för lingonsylt? :) Märke/namn och så?
Kram

SVAR: Haha ja du jag tror jag hade ÖNOS Lågkalori lingonsylt just den gången 🙂 Finns i flera smaker. Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tack för det och för bästa bloggen! Du är en bra förebild för många tjejer! Kurvigt är vackert och det är svårt att få bort just det d’är runt låren som kvinna.(jag har försökt) tack för all inspiration Ida Kram på dig <3

    K 2011-09-22 09:37:31
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind