Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TORSDAG

Har haft en mycket bra dag hittills. Gick upp i tid för att plugga lite. Efter det har jag varit på möte och nu är det dags för lite mer plugg igen innan jag ska ut och coacha mina elever. Det börjar närma sig tävling och idag ska tävlingsprogrammen sitta 🙂 Ska bli spännande att se!

Medan jag sitter och käkar lite lunch här så kollar jag på dansklipp. Hur grymt är inte detta klippet…

Allision är min absolut favoritdansare genom alla säsonger av SYTYCD. Hon är en riktig konstnär och hon dansar innifrån och ut. Hon berör verkligen mig med sin dans! RYSNINGAR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Samma här. Allison är klart i toppen av alla som varit med, men Melanie från senaste säsongen har hamnat på toppen bredvid henne för mig. Det är något deppigt att Melanie är i samma ålder som jag dock 😉 haha!
  Kram

  Ida L 2011-09-22 17:07:07
  Svara
  • Svar på Ida Ls kommentar.

   ja Melanie från denna säsongen är absolut också i toppen! Hon är verkligen helt fantastisk att se på. haha ja jag vet de är väldigt unga alla i USA och det känns ju lite jobbigt men man får tänka på¨att de börjar mycket tidigare att träna på en hög nivå där. Kram Ida

   Ida Warg 2011-09-23 08:03:48
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind