Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VAD SKA JAG TÄNKA PÅ?

Svar på kommentar…

Hej! Vad duktig du är på att plugga!

I morgon kan vara första dagen jag håller i en dansklass, det är meningen att jag ska sköta uppvärmningen i en halvtimme.. Jag undrar om du har några tips? Jag har ingen aning om hur det kommer gå, jag känner mig så orförberedd!

Kram :D

SVAR: Hej tjejen! Jag förstår din känsla. Är lite läskigt första gången man ska undervisa och man inte känner eleverna. Jag brukar alltid tänka på hur jag själv vill ha uppvärmningen. Börjar alltid med något pulshöjande och får igång kroppen sedan har jag styrka och efter det stretch. Var lugn och tydlig så kommer det gå super! Lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • skulle vara lite kul att veta om du t ex använder smör på mackan, steker i matfett, tar extra omega3, eller om du bara äter nötter, avokado och lax som fettkälla? 😀

    matilda 2011-09-21 23:10:35
    Svara
  • Tack för ditt snabba svar! Jag ska förbereda mig riktigt ordentligt så jag kan vara just lugn och tydlig 😀

    Ida L 2011-09-21 18:15:53
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina