Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KÖTTAR ANATOMI

Hej vänner!

Har suttit och pluggat hela dagen idag. Det snurrar av latinska namn, fästen och ursprung, skelettdelar mm. mm. mm. Anatomin är en tung del i utbildningen. Körde på hårt och skrev 3 av 7 teoretiska prov redan nu i fredags och har precis fått reda på att jag klarade alla 3 med endast 1,5 fel sammanlagt på alla 3 proven. Wihooo! Känns gött att inte behöva tänka på de delarna mer utan bara koncentrera mig på anatomin denna vecka!

Har skrivit upp alla musklerna på smålappar med ursprung, fäste och funktioner på baksidan 🙂

Mysigt att plugga med en kopp kaffe…

Nu blir det en pluggpaus med lite gymträning med bror 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vad grym du är!! Har ju glömt fråga dig hur det gick förra gången. Hoppas vi fixade anatomin idag, vore så jäkla skönt!

  Lisa PT 2011-09-23 22:34:36 http://lisapt.se
  Svara
 • Hej! Vad duktig du är på att plugga!

  I morgon kan vara första dagen jag håller i en dansklass, det är meningen att jag ska sköta uppvärmningen i en halvtimme.. Jag undrar om du har några tips? Jag har ingen aning om hur det kommer gå, jag känner mig så orförberedd!

  Kram 😀

  Ida L 2011-09-20 18:48:09
  Svara
 • Hej ida! Jag är 15 år och har spelat innebandy i 7 år och nu har jag Pajjat knäet, främre korsband är nästan helt av och minisken år förstörd. Och nu väntar jag på operation. Det betyder ju att jag inte får springa eller gå allt för många promenader. Och jag vill ju fortfarande träna utan att typ gå upp allt för mycket i vikt. Jag äter bra och äter bara godis i rimliga mängder på helgerna och äter 3 stora mål och 3 småmål om dagarna ( småmål = frukt ) är inte medlem i något gym då det inte finns ngt där jag vital man får vara under 18 år. Så hur ska jag göra?! Hjälp!

  Julia 2011-09-20 17:23:23
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind