Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MELLANMÅLSTIPS

Svar på kommentarer om mellanmål…

Hej Ida!

Jag undrar om du har ngt bra tips på ett bra matigt mellanmål som ändå är lätt att ha med sig i väskan?
Låter kanske en aning krångligt men jag arbetar inom hemtjänst och då äter jag frukost vid kl 05:30 och sedan äter vi inte lunch förrän vid kl 12 oftast. Så redan vid kl 09 är jag väldigt hungrig och brukar då ibland ta en frukt, men ibland känns det inte tillräckligt :/

Tack för en bra blogg!:)

SVAR: Hej! Jag förstår, en frukt är inte mycket att hänga i julgranen, utan du skulle behöva något mer och något med protein i för att hålla dig mätt. Bra mellanmål som är lätt att ta med är tex. kokta ägg, en smörgås eller knäckebröd med tex. kalkon, en keso eller kesellaburk som du kan skiva ner frukten i, proteinshake eller naturella nötter. Lycka till Kram Ida

Hej Ida!
Jag undrar om du har något tips på bra mellanmål? Känner nu när skolan har börjat att lunchen inte räcker till för att orka hela dagen. Åt ofta yoghurt förut tills jag upptäckte att jag var laktosintolerant. Sen så får man ju inte ha med sig nötter eller så.. Har du något bra förslag på energirik och nyttigt mellanmål?
Kram Sandra

SVAR: Hej tjejen, du fick lite tips på mellanmål här ovan. Kesella och keso finns även som laktosfritt och jag gillar Valios bäst 🙂 När jag tränade som mest körde jag på stora mellanmål på tex. smörgås med ägg eller keso och banan och de riktigt tuffa dagarna med 4-5 träningspass brukade jag dricka shakes eller äta bars mellan för att få i mig något snabbt mellan passen. Kör hårt! Kram Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt