Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LYCKA TILL!!!

Nu är några av mina tävlingselever i Tyskland och ska tävla i VM. Är en mycket nervös coach idag och sitter och håller tummarna hela dagen! Idag är det singeldisco som gäller för Louise och Jennifer. Hittade denna bilden på FaceBook direkt från VM i Tyskland.

LYCKA TILL OCH KÖR HÅRT NU BRUDAR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag har en jäkla nöt för dig att kläcka (om du har tid & lust..); Mitt problem är att jag känner mig/ är vätskefylld, speciellt i ansiktet & runt magen. Jag är tjej, 19 år, äter efter GI & en hel del kolhydrater (fast fullkorn mm då, förutom återhämtning). Jag vet att kolhydrater & salt binder vätska & när jag provade att dra ner på det så försvann denna känsla & vätskan. MEN jag mår inte bra utan kolhydraterna i den mängd som jag äter i vanliga fall. Jag tränar varje dag, löpning, spinning, styrka, dans och yoga & jag kan inte prestera så bra & hårt utan det. LCHF passar inte alls mitt psyke.
    Så, finns det någon lösning förutom att dra ner på mina långsamma kolhydrater? Jag äter aldrig socker, godis, kakor mm. Men måste få bort den överflödiga vätskan & känslan av att va pluffsig. TACK för förslag, mvh/ Lizette

    Lizette 2011-09-15 12:42:45
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind