Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KAN MAN STRETCHA NÄR MAN ÄR FÖRKYLD?

Svar på kommentar…

Hej Ida! Jag har några frågor :) Jag börjar att bli förkyld, jag vet att man inte ska träna med en förkylning i kroppen! Men går det bra att stretcha? Hur ser din favorit övning ut? ( Alltså stretching )

Sen är det även så att jag rör på mig ganska mycket och försöker hålla mig i form. Men när jag säger ”Nej tack!” till sötsaker och liknande saker får jag alltid kommentaren ” Men du försöker väll inte banta!!!?? Du som redan är sååå smaaallll!!! ” Det är så jobbigt! Jag vill inte banta men jag vill hålla koll på vad jag äter och jag försöker att ta vara på min kropp! Vad ska jag säga till dom??

Kramiz Lisa!! :)

SVAR: Hej tjejen! Man ska aldrig träna när man har ont i halsen eller feber, är man lite förkyld kan man känna efter. Stretching är precis lika dåligt när man är sjuk eller håller på att bli. Stretch, massage och tex. bastu sätter igång blodcirkulationen och sjukdomen kan spridas i kroppen.

Haha ja du favoritstretch, det är många det 😀 Men innan en dansklass gillar jag att stretcha ut rumpan och höftböjarna så höften känns öppen och fri. Híttade ingen bra bild men denna stretchen (om man har 90grader vinkel i knät) tar både i rumpa och höftböjare…

Angående det om sötsaker så får man tyvärr alltid höra det. Säg precis så som du skrev till mig ”Jag vill inte banta men jag vill hålla koll på vad jag äter och jag försöker att ta vara på min kropp!”. Tillslut kanske de förstår 🙂

Kram Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind