Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GÅRDAGENS PT-PASS

God Morgon!

Kunde sova länge idag men vaknade av mig själv vid 7.00. Har ju blivit van med att gå upp runt 6.00 nu så lika bra att fortsätta för jag gillar tidiga mornar 🙂

Min PT/klasskompis gjorde ett bra jobb igår då jag känner att en sjukt tung träningsvärk kommer smygandes sakta. Passet min PT lagt upp igår såg ut så här.

UPPVÄRMNING: Cykel 10 min.

BEN:

KNÄBÖJ: 20kg x 10 reps, 30kg x 10 reps 30kg x 10 reps.

UTFALL (hantlar 16kg): 3 x 20

LÅRCURL (25kg): 10 x 3

BRÖST:

Jag körde SUPERSET MED HANTELPRESS + ARMHÄVNINGAR. (Superset går till att man kör 2 övningar i rad innan man får lite vila.)

Körde 10 reps med 10 kg hantlar och gjorde direkt armhävningar från tårna. Tror det blev 20 st första varvet sedan 9 och sedan 10. Grymt bra övning!

MAGE/HÖFTBÖJARE:

SUPERSET MED RAKA KRAMPLYFT + DENNA HÄRLIGA ÖVNING —>

Detta pass ger härlig träningsvärk i framsida lår, rumpa och bröst! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Ida!
    Det här kanske inte är den roligaste kommentaren att svara på men jag tänkte att eftersom du läser till PT nu så kanske du har lite grymma tips 😉 Det är så att jag går på gymnasiet och läser en kurs som heter hälsopedagogik, och vi ska planera, genomföra och utvärdera ett eget projekt inom ämnet ”hälsa”. Det kan handla om psykisk, fysisk eller social hälsa. Men själva syftet är att göra ett arbete där vi förbättrar något inom vår hälsa, som att t.ex förbättra konditionen, äta bättre etc. Mitt problem är bara att jag inte riktigt vet vad jag skulle vilja göra. Jag är extremt intresserad av kost och träning. Har dock redan genomfört ett projekt med fokus på träning, därför vore det kul med kost-tema. Men eftersom att jag redan är så pass intresserad av kost och äter så bra man kan (enligt mig själv och min kropp) så vet jag inte vad jag kan förbättra (äter inga sötsaker what so ever, mycket proteiner och bra fetter genom keso, kvarg, feta, ägg, tonfisk, lax, kyckling och undviker pasta/potatis/ris/bröd och äter hellre quinoa, råris, bulgur, havre/råggryn och får samtidigt i mig väldigt mycket frukt och grönt, samt äter 5-6 mål om dagen) Tycker att mitt kostupplägg funkar väldigt bra tillsammans med min träning (tränar styrka/dans/konditon 5-7 dagar i veckan) och trivs bra med det, vet då inte vad jag kan förbättra? Har du något tips på vad jag skulle kunna göra/förbättra kring min kost eller annat inom ämnet hälsa i detta arbete? (det ska hålla på i ca 10 veckor) Vore super tacksam för svar!
    Kram på dig Ida! 😀

    Anna 2011-09-12 18:51:03
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind