Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BALETT, FIKA & JOBB

Har varit och dansat balett idag! Herregud så svårt det var att hänga med! Missade ju hela förra vecka så det var bara korta genomgångar av alla övningar. Men jag kämpade på och blev dyngsvett! 🙂 härligt att få dansa lite igen!

Efter att ha duschat så mötte jag upp min kyckling Sibel för en fika! Var längesedan vi sågs så det var väldigt kul att träffa henne igen. Fick höra väldig mycket blogg och kändisskvaller! Tur att någon håller mig uppdaterad om det för i min hjärna snurrar det bara runt massa latinska namn på muskler, celler, kontrollpunkter, fixationspunkyer, skaderisker mm. Mm.

Nu är jag på väg ut till Täby för att träna mina tävlingselever. Det är VM på gång så nu är det finslipning som gäller 🙂

Jag och Sibel idag 

20110912-155618.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Ida, läste du att jag kom in på Balettakademien i Gbg?? :D:D jag skrev till dig på Facebook. Jag är så himla lättad och glad, det är min största dröm ju!!!! Nu går jag (på ett ungefär, vi har ingen akrobatik och street :(:() samma utbildning som du ju, helt sjukt! 😀

  du är bäst, puss <3

  julia 2011-09-12 19:54:46 http://www.juliadance.blogg.se
  Svara
 • när du fikar, vad äter du då? bara kaffe eller? 🙂

  emma 2011-09-12 19:16:37
  Svara
 • Hej Ida! Jag måste få hjälp med detta! Jag håller för tillfället på att bygga upp mer muskler på kroppen och försöker bränna fett. Problemet är att jag går i skolan. Om jag tillexempel äter frukost klockan 9:00 så är det lunch i skolan klockan 12:00. Men egentligen är det inte dags för lunch efter tre timmar utan ett mellanmål. Hur ska jag göra?
  Grym blogg Ida! Du inspirerar mig så mycket!
  Kram Saga

  Saga 2011-09-12 17:56:12 http://Springcorn.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind