Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SISTA DAGEN PÅ PT-SCHOOL

Puh! Efter 9 härliga dagar på PT-school med superhärliga klasskompisar var det lite sorgligt att det redan tagit slut! Har varit på skolan mellan 10 och 13 timmar om dagen nu 9 dagar i sträck och blivit överöst med häftig information av de grymma lärarna! Förstår varför PT-school har så bra rykte! Alla jag pratat med har sagt att detta är den överlägset bästa utbildning om man ska bli PT och jag kan inget annat än att hålla med! Supernöjd!

Idag har jag i alla fall testat att köra ett riktigt PT-pass på min klasskompis/klient. Det var hur kul som helst och min klient svettades floder! Var väldigt lärorikt och jag fick väldigt bra och användbar feedback av lärarna som kollade på och min klient var nöjd och svettig 🙂

Nu väntar dagar, veckor eller till och med många många månader med eget plugg hemma och på skolan med lärarhjälp för att klara de 7 teoriproven och praktikprovet (kondition, styrka, stretch) som man måste klara innan man blir diplomerad Personlig Tränare. Just nu känns det väldigt långt bort och jag vet inte riktigt vart jag ska börja? MEN jag kommer definitivt att klara det! Can´t wait!

Skolans gym… Bilden lånad från min kära klasskompis Malin 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind