Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TVÄTTA HÅRET ELLER INTE?

Svar på kommentar…

Hej Ida! :)

Hur gör du för att ditt hår inte ska slitas? När man tränar varje dag vill man ju tvätta håret. Men det sliter ju otroligt mycket på håret. Finns det någon bra lösning som att inte alltid tvätta med schampo utan bara skölja ur det med vatten eller hur gör du?

Kramar <3

SVAR: Hej! Ja du det är ett problem jag också har. Min frisör vill inte att jag tvättar håret mer än 2 gånger veckan (högst 3) och det är ju inte så kul när man blir svettig varje dag. Jag försöker att tvätta håret så lite som möjligt och om jag har träning direkt på morgonen efter så hoppar jag över att tvätta håret. Sätter då upp det i en knut och duschar bara kroppen. Att bara ha vatten i tycker jag håret känns ännu mer smutsigt efteråt så jag använder hellre mitt grymma torrshampo så att håret inte ser fett ut. 🙂

Kram Ida

Vill passa på att rekommendera min frisör Alex på Saxess by Alex på Frejgatan 21 i Vasastan. Han är grym och jag har aldrig förut haft så perfekt blond färg 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind