Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

”SLIMMA TILL SIG”

Hej! Här kommer en till fråga! Jag kör styrketräning i kombination med löpning oftast 4 ggr i veckan kan bli något mindre ibland, jag undrar hur jag ska lägga upp det på bästa sätt om jag vill bli mer slimmad? Jag känner mig i ganska bra form nu men skulle vilja slimma till mig ännu lite mer, men saken är den att det går inte. Kan det vara så att kroppen har vant sig vid min träning? Och i så fall hur ska jag få in mer variation i min träning? Jag vill helst fortsätta med min löpning och styrketräning. Tack på förhand!

SVAR: Hej! Härligt att höra att du tränar på bra. Variation i träningen är väldigt viktigt då kroppen vänjer sig efter några veckor med samma träningsupplägg. Testa nya övningar, variera repetitionerna och variera set. För att ”slimma till sig” så är kosten väldigt viktig. Vet inte hur din kost ser ut nu? Om jag var du skulle jag ta hjälp av en duktig PT. Då kan du berätta dina mål så hjälper denna dig att sätta upp träning och kost efter det. Om man ska lägga pengar på något så skulle jag verkligen prioritera en duktig PT högt! Lycka till och kör hårt!

Kram Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Ida!
  Vill börja med att tacka för en mycket inspirerande blogg och hoppas att du kan hjälpa mig.
  Jag har hamnat i en väldigt jobbig period. Jag kämpade som ett djur i våras med att deffa och bygga muskler, och gick ner 10 kilo. Nu i somras var jag på språkresa och det var som princip omöjligt att hålla i matvanor och träning. Och när jag nu kom hem för någon månad sedan hade jag gått upp 12 kilo.
  Detta är extremt psykiskt påfrestande, och jag kan inte för mitt liv finna motivation igen. Jag har börjat träna och äta som vanligt (det vill säga dans ca. 8 ggr i veckan och gym 3-4 ggr i veckan, och äter 5-6 mål om dagen. Fibergrynsgröt på morgonen och rikt med protein och fattigt med kolhydrater under dagen). Men trots detta så händer precis ingenting.
  Jag mår verkligen skit över detta. Har du några tips på vad man borde göra?

  Stora kramar!

  Malin 2011-09-04 16:27:04
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind