Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MYROR I BENEN

Har varit i skolan i 11 timmar idag varav 10 timmar har jag suttit på lektion. Min hjärna är fullproppad med häftigheter men det rinner snart latinska namn ur öronen på mig 😀 Kommer kännas så coolt sedan när jag kan allt detta som vi har gått igenom. De har verkligen grymt bra lärare på PT-school.

Det största problemet för mig dessa två dagar har varit att sitta still på stolen. I vanliga fall är ju jag van med att allt är fysiskt från morgon till kväll men nu måste jag sitta still. I varje rast sätter jag mig på golvet och stretchar lite och på lunchen tog jag en 20 minuters powerwalk 😀 Haha mina klasskamrater undrar hur jag mår?! Men jag blir så himla stel av att sitta ner!

Idag har vi haft 6 timmars anatomi och 4 timmars näringsfysiologi. Jag säger bara WOW vilken häftig kropp vi har. Har lärt mig (eller i alla fall försökt förstå) hur kolhydrater, protein och fett bryts ner hela vägen från det att vi stoppar den i munnen och tills det att det kommer ut där bak. I och med att man vet och förstår (i alla fall börjar förstå) hur allt fungerar ser jag på mat och träning på ett annorlunda sätt. Kommer gå in mer på det inom snar framtid, måste bara få smälta allt först 🙂

Har precis kommit hem och har egentligen läxor som ska göras men jag måste röra på mig. Det får bli en PowerWalk.

Någon av er som tränat idag?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida! Jag har några frågor 🙂 Jag börjar att bli förkyld, jag vet att man inte ska träna med en förkylning i kroppen! Men går det bra att stretcha? Hur ser din favorit övning ut? ( Alltså stretching )

  Sen är det även så att jag rör på mig ganska mycket och försöker hålla mig i form. Men när jag säger ”Nej tack!” till sötsaker och liknande saker får jag alltid kommentaren ” Men du försöker väll inte banta!!!?? Du som redan är sååå smaaallll!!! ” Det är så jobbigt! Jag vill inte banta men jag vill hålla koll på vad jag äter och jag försöker att ta vara på min kropp! Vad ska jag säga till dom??

  Kramiz Lisa!! 🙂

  Lisa 2011-09-04 22:04:27
  Svara
 • Jag har kört styrketräning, 1 1/2 h balett och 1 h disco!! 😀

  Anna 2011-09-04 21:58:31
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind