Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BALETT, BICEPS & TRICEPS

Idag har jag varit och tagit balett. Tyvärr hann jag bara vara med på stången 40 min för jag hade saker jag var tvungen att göra. Men jag tycker jag var duktig som ändå gick dit, värmde upp och körde en jobbig stång trots stress och onda muskler. Ska klappa mig själv på axeln! Kommer bli lite jobbigt nu de närmsta veckorna då jag inte kommer ha möjlighet att dansa alls eftersom imorgon börjar jag plugga på riktigt till PT och det kommer vara fullt ös medvetslös med plugg från morgon till kväll några veckor framöver. wiii 🙂

I alla fall så tänkte jag även berätta att efter jag fixat med de saker jag skulle så tog jag mig en sväng till gymmet och jobbade lite på mina små kulor på armarna 😀 haha dagens gympass blev 2 olika biceps övningar och 4 olika triceps övningar. Eftersom det var lugnt i gymmet idag tog jag tillfället i akt och ställde mig och koreograferade lite till min Contemporaryklass jag ska ha på Lidingö på onsdagar. Var någon man som kollade lite snett men annars var det skönt att dansa omkring fritt i gymmet 🙂

Inte alltid lätt att fota sig själv. Denna gången missade jag huvudet. Haha, kanske lika bra det…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind