Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VARFÖR LJUGA?

Hej vänner!

Idag har jag pluggat lite fysiologi och sedan varit på ett möte. Mer än så säger jag inte eftersom jag inte har en aning om det kommer bli något av det hela. Den som lever får se och hänger ni kvar och läser min blogg så lär ni ju märka 😀

Fick en fråga för några dagar sedan om jag retuscherar mina bilder? Svaret är nej! haha jag orkar oftast inte ens ta flera olika bilder utan jag bara tar en med min iphone, skiter i hur den blev, kanske lägger på en ram och skickar upp den på bloggen. Precis som jag gjorde nu, Håret uppsatt i en slarvig toffs som det har regnat på så den ser lite lagom skabbig ut, halsduken på för jag har inte orkat ta av den än och jag ska snart iväg igen och en inte så jätte fin vinkel på mig. Men vad fan, det är ju så jag ser ut nu så varför ljuga för er?! Haha…

Nu blir det undervisning och sedan får jag se om jag hinner ta mig en sväng till gymmet senare ikväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Helt rätt i det du skriver. Varför hålla på och dölja sanningen och ljuga?

    Allt bra annars?

    Marcus Å 2011-09-01 22:59:50 http://slipsen.se
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind