Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGENS TRÄNING & LUNCH

Yes då var dagens klasser avklarade.

– BALETT. Hittade endel saker idag och det kändes bra men fy satan vad jobbigt det var idag. Balettläraren sa att hon sovit dåligt inatt och att vi skulle få ut för det 😀 haha det fick vi minsann! Hon gjorde sjukt jobbiga övningar med balanser och höga ben och vi fick göra alla 2 gånger. För er som aldrig dansat balett förut så kan man jag berätta att i balett går igenom massa obligatoriska övningar på stången som är som en slags styrketräning för att placera kroppen i rätt position tills man i slutet av lektionen tar bort stängerna och hoppar snurrar mm. Jag svettades som en gris och mina höftböjare mår sådär bra efter alla höga ben vi var trvungna att hålla idag. Puh! Grym träning!

– MODERNT. Charlotta Öfverholm är bäst! Så himla skön människa, min idol! Älskar hennes klasser! Imorgon är sista klassen med henne och jag kommer sörja…

DAGENS LUNCH

Nu ska jag se till att få i mig mat. Idag blir det riktig mat i form av laxfilé och wook på gula morötter, bambuskott, kastanjer, minimajs, spenat och groddar. Kryddar med salt, peppar, tandori, chiliflakes och en skvätt soja. Äter detta med en stor klick turkiskyoghurt. Lite LCHF-inspirerad idag 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Ida! 🙂

    Hur gör du för att ditt hår inte ska slitas? När man tränar varje dag vill man ju tvätta håret. Men det sliter ju otroligt mycket på håret. Finns det någon bra lösning som att inte alltid tvätta med schampo utan bara skölja ur det med vatten eller hur gör du?

    Kramar <3

    Julia 2011-08-30 20:40:13 http://chiquie.blogg.se
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt