Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ATT HÅLLA DISCIPLINEN UPPE?

Har bäddat ner mig i soffan med min morgonrock på och äter frukost i lugn och ro framför TV:n. Finns det något bättre? Frukosten är verkligen en helig stund!

Idag ska jag ta proffsklasserna, balett och sedan moder jazz. Gäller att hålla disciplinen nu när man inte längre måste gå och dansa. Alla proffsklasserna är frivilliga och det är så lätt att ta sovmorgon istället för att gå upp i tid och dansa balett.

Eller nu ljuger jag lite, egentligen är jag ganska bra på att hålla disciplin på mig själv 😀 har jag bestämt mig för något så blir det sedan så! Inte alltid bra då jag ofta blir övertränad, så mitt mål denna terminen kommer bli att försöka hålla träningen på en lagom nivå, eller i alla fall på en ganska lagom nivå 😀 haha får se hur det går!

Börjar skolan (PT-school) nu på lördag och då kommer jag inte ha möjlighet att träna på nästan 2 veckor då det kommer bli mycket plugg. Eller lite kommer jag träna, men då bara på gym. Kommer vara bra för min kropp.

Hur är ni med eran diciplin? Är ni som jag som mer än gärna tränar varje dag? Eller har ni svårt att hålla motivationen uppe?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • hej ida!
  jag undrar, har du gjort något med dina läppar? nån inject eller liknande? så sjuuuukt fina, har sett vissa bilder på dig, ser helt ”retusherat” ut (på ett bra sätt!) eller hur man ska säga! eller är du helt enkelt bara så naturligt vacker? Kram

  Linnea 2011-08-30 13:22:08
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Nej det är mina läppar. Testade en injektion med minsta möjliga innehåll för drygt 3 år sedan men det såg inte klokt ut! Läpparna blev gigantiska! Det har gått ur för länge sedan och jag kommer inte göra om det! Vet inte vad det är för bilder du sett, men de flesta bilder är inte retuscherade. Orkar aldrig hålla på med sådant även om bilderna blir finare då. Tar alltid bild med min iphone och lägger upp dem direkt utan krångel 😀 haha lite lat av mig Kram på dig

   Ida Warg 2011-08-30 15:24:46
   Svara
 • Jag är som du, jag tränar helst varje dag och gärna två pass om dagen. Ibland blir det tre pass. Jag får schemalägga vilodagar för att ”orka” med att vila. Tycker det är så himla roligt att träna att jag ibland helt glömmer att återhämta mig.

  Marieh 2011-08-30 12:17:58
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind